Restaurant

Restaurant

Chef-kok Stijn Mertens versterkt team Hotel Noah

 

Originele lekkere gerechten met topproducten en een vleugje rock and roll!

 

Onze chef Stijn

Stijn leerde het vak in de befaamde hotelschool 'Ter Duinen' in Koksijde. Hij liep stage in verschillende gerenommeerde restaurants waaronder ‘Chez Bru’ in het Franse Eygalières en vond al snel erkenning als jong keukengeweld en 50 Young Talents by San Pellegrino.  In 2011 opende hij samen met zijn compagnon restaurant ‘Bouffard’ in Mol. 

Aan een nieuwe uitdaging toe kreeg hij onderdak bij Hotel Noah; een geslaagde combinatie! De presentatie van de gerechten zijn net kleine schilderijtjes, een hoofdingrediënt omringd door een uitgebalanceerde garnituur, speels op het bord gelegd en met smaak op te eten!

 

Menu

Ons culinaire drie-  of viergangen menu aan respectievelijk € 37 en € 48 is een ontdekking van smaken. Uiteraard kan u ook een selectie maken uit onze vaste kaart. Voor de wijnliefhebber hebben wij een goedgevulde kelder met verrassende ontdekkingen uit Frankrijk en Italië. Daarbij bieden wij verschillende wijnen aan per glas zowel wit als rood.

 

Openingsuren

Alle dagen van 18 tot 21.00 uur, gesloten op zondag.

 

NIEUW VANAF 17 MAART 2017!

Op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 16.00 uur, kan u een met zorg geselecteerd glas wijn proeven met een tapasbordje.

Voor de zoetebekken maakt onze huispatissier Mondriaantaart en andere moderne kunstwerken. Met een heerlijke cappuccino of relaxthee bent u uit onze lounge niet meer weg te slaan.

Wie aan Belgische producten denkt, denkt automatisch aan chocolade; proef ieder week onze selectie pralines met naar keuze een Xolato X-Gin of koffie aangepast aan uw ‘mood’.